Er du kedelig dine kunder?

Erhvervslivet skiftende og virksomheden skal indhente. Forbrugere presser søgningen efter information og personlighed. Kunder forlanger at handle deres hårdt tjente penge til hurtig, pålidelig, tillid værdig og venlig service. Klienter længes efter de dage, hvor en virksomhed tog sig af dem.
Er din virksomhed gør alt for at etablere en regelmæssig, konsekvent, fokuseret, venlige forhold til hver enkelt kunde? Er du levere kraftfulde indhold og oplysninger til dine kunder? Giver du svar på deres bekymringer og spørgsmål, før de skal spørge? Er du gør alt dette gennem gammeldags, utidssvarende og ineffektive marketing teknikker?
Glem alt om de postkort, der minde dine kunder til at få deres olie, ændret eller de ugentlige salg cirkulære. Det er ikke innovation. I dagens erhvervsliv anses disse teknikker er for par. Din virksomhed bør gør noget lignende allerede.
Dog din virksomhed har brug for en innovativ, uendelig marketing kampagne, der udnytter din database til sit fulde potentiale. Din virksomhed har brug at blive førende inden for dit område; Du skal sætte dig selv ud fra alle de andre. Du skal sætte din virksomhed foran dine kunders øjne hver eneste chance du får. Din virksomhed skal trives på kundeservice og opmærksomhed.
Din klient ser dine konkurrenter hver eneste dag. De får den samme salg brev fra 15 forskellige butikker. De hører de samme jingler og de samme løfter. I virkeligheden, er dine klienter træt af den. Din markedsføringskampagne kunne tilbage fyring på dig! Tænk over det. Du kunne være at tabe penge, fordi du nuværende marketing kampagne er forslidt og kedeligt. Det er ikke noget særligt eller spektakulære. Er du bruge tonsvis af penge bare for at være gennemsnitlige?
Din virksomhed har brug for en frisk kunde service-kampagne, der leverer nye og gentage forretning. Det skal være en bly genererer maskine og det behov for at uddanne dine nuværende kunder om din virksomhed og dine tjenester. Du behøver ikke at betale tusindvis af dollars til at gøre dette. Du behøver ikke at ansætte verdens førende marketing firmaer og du behøver bestemt ikke at bruge al din tid på at skabe nye ideer.
Det er på tide virksomheder indser, hvad kunderne virkelig ønsker. De ønsker ærlige svar fra dig. De vil have dig til at løse deres problem. De vil have dig til at være ekspert i dit område. De ønsker at stole på dig. De ønsker at vide, at du har deres bedste interesse for øje og vil gøre hvad det tager for at gøre dem glade.
De mest succesfulde virksomheder benytter sig af internettet revolution. De er ved at opbygge indhold fokuserede websteder til deres nuværende selskab, eller de er begyndt helt nye virksomheder for at udfylde en nuværende marked.
Du kan oprette en målrettet, lead generering, forbruger fokuserede websted, der leverer varerne for mindre end prisen på en gule sider ad. Disse dage du selv behøver ikke at lære HTML eller nogle andre tilsyneladende fremmedsprog. Nettet er eksploderet med gør det selv-hjemmesider. Tricket er at finde en producerer resultater for din virksomhed.
Gør en hurtig søgning motor forespørgsel på ‘arbejde derhjemme virksomheder’ eller ‘internetvirksomheder’ og du vil blive floored med resultaterne. Den sidstnævnte søgning bringer tilbage mere end 147 millioner resultater. Hvordan ved du, hvilken en til at gå videre med? Endnu vigtigere, hvordan kan du vide, hvilke der er legitime?
Gør din forskning. Oprettelse af en hjemmeside er den nemme del i disse dage. Fremsynede virksomhedsejere i dag fokus på indhold. Nej, de fokuserer på at skabe godt indhold, der rangerer godt på Google og andre søgemaskiner. De opretter websider, der besvarer deres kundespørgsmål.
Det er et gigantisk cyklus. En fremmed søger hybridbiler på Google. Hun ser din fortegnelse i den første side af søgeresultaterne. Hun klikker for at besøge din hjemmeside. Du giver hende med tonsvis af fantastiske hybrid bil indhold. Hun begynder at stole på dig fordi hun føler som om du er myndighed på hybridbiler. Du tilbyder hende en gratis e-bog eller gratis rapport. Hun kender truster dig nok til at købe din fulde længde bog på hybridbiler.
Ser du cyklussen? En fremmed bliver en rablende fan af din virksomhed, fordi hun har lært at tænke på dig som leder af dit felt. Du gav hendes freebies og åbnede døren til kommunikation. Hun stolede på dig og handles sine hårdt tjente penge til din viden.
Dette koncept virker igen og igen for enhver type virksomhed. Har en lokal restaurant? Opbygge en hjemmeside, der indeholder menuen, de daglige specialiteter, mulighed for at bestille middag online, en månedlig konkurrence og meget mere. Ideerne er kun begrænset af din fantasi.
Har en personlig træning studio? Opbygge en hjemmeside, der tilbyder online personlig træning, giver motion fotos og beskrivelser, tilbyder opskrifter og vægttab tips. Oprette en månedlig ezine, der taler om de aktuelle sundhedstrends. Tilbyde mere end en almindelig gamle online brochure, der hedder kedeligt oplysninger. Give mere til dine kunder!
Det er disse typer af innovative virksomheder, som nu fører nye Internet og erhvervslivet æra. Forbrugerne nu søge venlige, tillid værdig rådgivning fra din virksomhed. De ønsker mere end en elendig salg cirkulære. De kræver mere kreativitet. De kræver mere opmærksomhed og er villige til at betale for det hele. Trash din forslidt kampagner og dykke ind i verden af Internet marketing og profitable websites. Sure, det er skræmmende ved første, men gøre din forskning vil efterlade dig fascineret med denne thriller koncept.
Copyright 2005 styrke-træning-woman.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.