Øge effektiviteten og reducere omkostninger med emballage Automation

“Fabrik i fremtiden vil have kun to ansatte, en mand og en hund. Manden vil være der til at fodre hunden. Hunden vil være der til at holde manden fra rørende udstyr.”~ Warren G. Bennis
Tja, ikke helt. I det mindste ikke endnu. Men automation er parolen som dagens producenter ansigt barberkniv-tynd fortjenstmargener, JIT (JIT) produktion og ISO-9002/QS-1000 kvalitetsstandarder. I virkeligheden, virksomheder skal automatisere for at levere, hvad dagens kunde er krævende, når han ønsker det og til prisen, han ønsker at betale.
Lad os starte med at tage et kig på de grunde, hvorfor fabrikanterne automatisere deres emballering i første omgang. Derefter vil vi udforske nogle af de værktøjer, der hjælper dem gør det.
Arbejdskraft — Tilgængeligheden og kvaliteten af en pålidelig talentmassen er en af de vigtigste forretningsfaktorer i enhver branche. Så skal ledelsen få mest ud af de mennesker, de har. Automation giver mulighed for virksomhederne til at omfordele personaleressourcer til mere produktive områder som kvalitetskontrol, kunden service eller produkt design. Og mens arbejdstagere er undertiden pågældende at maskiner vil “erstatte” dem (ikke normalt sandt), automatiserede systemer kan lade virksomhederne tillade medarbejder nedslidning at gå sin naturlige gang, uden at ofre produktivitet.
Overførselshastighed krav — Der er et gammelt ordsprog blandt plante ledere, “maskiner ikke tage kaffepauser.” Sure, der er nedetid som planlagt vedligeholdelse eller lejlighedsvis genopbygger/refurbs, men automatiserede systemer kan tælles på producere givet beløb af gennemløb i betragtning af mængder af tid-hver dag. Og det betyder verden for virksomheder, som skal konkurrere i en verden af krævende kunder, stramme kvalitetsstandarder og JIT opgørelser.
Konsistens – En uddannede og motiverede arbejdstager er et værdsat aktiv for enhver virksomhed. Men selv den bedste menneskelige arbejdstager har den lejlighedsvise “bad day”. Og “bad day” kan let oversættes til “massive tilbagekaldelser.” Automatiserede systemer, korrekt opsætning og vedligeholdes, vil sætte den rigtige etiket på det rigtige sted på den højre boks, hver eneste gang.
Fast ejendom – Det er dyrt. Ekspansion og succes er en tveægget klinge. Sure, det betyder flere indtægter og, forhåbentlig, overskud. Men det betyder også nye investeringer i mennesker, ejendom og udstyr. Den gamle fremstilling tommelfingerregel var, at hvis du øget business 20%, skal du 20% flere folk til at få arbejdet gjort. Mangedobbelt, finder den voksende virksomhed at det blot kan ikke længere passe flere mennesker (eller udstyr) i samme bygning. Automation kan bidrage til at undgå en dyre opkald til ejendomsmægleren.
Kravene er komplekse. Heldigvis er der ingen mangel på automatiske emballage værktøjer til at opfylde dem. Her er et par, som vi tror, tilføjer en masse værdi – og er inden for rækkevidde af selv moderat størrelse operationer.
Automatiseret sag fangere/anhuggere — en enhed som Combi Ergopack® tager en flad kasse, danner det, sæler bunden og præsenterer det for lastning. Det tilbyder tre vigtigste fordele. Først, færre mennesker, der er nødvendige for at udføre denne underordnede opgave. For det andet, det fjerner en ergonomisk uønskede proces. Og for det tredje, det præsenterer hver kasse kun øjeblikke før det er nødvendigt, i stedet for alternativet – betale for både en arbejdsmand til at danne et skift til en værdi af kasser før tid og spildt plante kapacitet bruges til at gemme tomme kasser.
Automatiske stræk Wrappers — Styrken af stræk wrap kommer ikke fra den diskenhed, men fra maksimering “materielle hukommelse” ved at strække wrap til inden for et par fod-pund af dens brudstyrke. Stretch wrappers bruge præcis det nødvendige beløb og wrap til en standard spændinger, hver gang. Som regel kan enhver operation, der skal ombrydes 15 eller flere paller hver dag se en cost / benefit fra automatiske stræk indpakning systemer fra virksomheder som Wulftec.
Automatisk omsnøringsbånd / Unitizing — Mange fremstilling og distribution operationer kan drage fordel af automatiseret omsnøringsbånd udstyr i deres UPS, forsendelse operationer. Disse systemer betale for sig selv på en enkelt forudsætning. Det er meget billigere at sende en 20-pund pakke, end det er at levere fire 5-pund pakker til det samme sted. Disse enheder automatisk indsamle og strop lignende pakker går til delte destinationer.
Bemærk på lejekontrakten — Med nye teknologier indføres hele tiden, flere virksomheder henvender sig til leasing som et redskab til at bo i førerfeltet og bevare kapital. Månedlige eller andre periodiske ydelser lige fra seks til 72 måneder give mulighed for forenklede budgettering, undgå komplicerede afskrivning tidsplaner. Betalinger kan finansiere ikke kun købsprisen, men andre omkostninger såsom godstransport, installation, uddannelse og vedligeholdelse støtte. Mange lejemål også tillade udstyr opgraderinger under lejemålet, som teknologi forskud eller som dine behov vokser.
Beslutningen om at automatisere enhver proces kommer ned til en kombination af kvalitet, sikkerhed, ergonomiske og cost-benefit analyse. Men mens automation var engang bastion af kun gigantiske selskaber, nye systemer og designs er attraktive for selv de mindste operationer. Så tjek det ud – din fortjeneste kunne afhænge af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.